IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

miércoles, 11 de enero de 2012

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO VINT-I-QUATRE (DIMARTS 10/01/2012)


La sessió d’avui ha estat destinada a l’elaboració del projecte final d’alfabetització, el qual ja vaig comentar en les sessions anteriors. Tracta de crear un bloc d’aula destinat a l’etapa de P3, dins d’aquest bloc trobarem totes les activitats i sortides que es realitzaran durant aquest curs tant de l’aula de P3A com de l’aula de P3B.
Aquest bloc el realitzarem amb un nou programa que es denomina Wordpress. Durant la sessió d’avui hem començat a treballar amb ell, la qual cosa ens ha suposat alguna dificultat, ja que mai havíem treballat amb aquest programa. Poc a poc, hem sabut fer funcionar alguns dels aspectes que es poden treballar amb aquest programa, això ho hem aconseguit provant les diferents eines que ens proporciona. Per tant, puc dir que avui hem establert un primer contacte amb el funcionament del Wordpress. Com a eina digital, crec que necessita el seu període d’adquisició per tal de saber gestionar-lo a la perfecció. També cal dir que la intervenció del mestre ens ha permès aclarir alguns dubtes els quals no trobàvem la solució. Espero que a partir de totes les sessions que dedicarem a l’elaboració d’aquest bloc pugui conèixer el funcionament d’aquest programa i poder-lo utilitzar durant la meva vida personal i professional com eina digital.  
Per últim, crec que utilitzar un altra programa per l’elaboració d’un bloc, millora el meu aprenentatge virtual així com el meu domini d’aquestes eines per la posterior utilització dins de l’aula.      

No hay comentarios:

Publicar un comentario