IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

jueves, 12 de enero de 2012

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO VINT-I-CINC (DIJOUS 12/01/2012)

A la sessió d’avui amb l’Àngels hem estat parlant de la imatge en moviment, he après alguns aspectes molt curiosos que anteriorment no els havia tractat. Com per exemple que el cinema consisteix en la projecció d’imatges fixes enregistrades en continuïtat sobre una pel·lícula. A més, també he après que cada fotograma capta un instant al    projectar-lo a una velocitat de 24 fotogrames per segon, veien així el moviment ja que la velocitat de un fotograma és de 12 fotogrames per segon. També he après els tipus de animació que existeixen, i sobretot, m’ha cridat l’atenció el nom de stopmotion que es realitzar a partir d’objectes estàtics capturant fotografies. D’un altra banda hem parlant del espai en off que ja havia sentit parlar però al comentar-lo a classe m’ha quedat més clar, també hem recordat els tipus de pla que em sonaven bastant ja que en algunes sessions anteriors els havíem treballar. Tanmateix, hem parlat de que significa el·lipsi i transicions que jo no sabia en que consistia.
Un cop feta aquesta explicació, hem començat a treballar en grups per tal de realitzar un stopmotion, el qual ha estat format per 54 fotogrames que composaven una seqüència on una la pilota anava boten i cabien de color. Per tal de unir aquesta seqüència hem utilitzat el programa Windows Movie Maker, el qual n’havia utilitzat mai però gràcies aquesta activitat he conegut el seu senzill funcionament.
Per últim, espero que a partir d’ara pugui utilitzar aquesta eina en el meu futur com educadora, ja que a través d’aquest stopmotion puc elaborar contes i histories molt interessant pels nens.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario