IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

martes, 13 de diciembre de 2011

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO VINT (DIMARTS 13/12/2011)

A la sessió d’avui el Joan-Anton ens ha deixat durant tota l’estona treballar en grup l’anàlisi de les TIC a l’aula, ja que a partir de la visita que vam fer a l’escola Elisenda de Montcada hem de preparar una exposició per explicar als nostres companys la nostra experiència en relació a les TIC. Aquesta escola disposa de molts recursos TIC, tenen pissarres digitals a totes les aules,sala d'ordinadors,etc. Per això hem triat visitar aquesta escola perquè ens podem enriquir amb la seva manera de treballar amb les TIC. Gracies a aquesta experiència he pogut observar com es treballant les TIC dins de l'escola i concretament dins de l'aula. A partir d'ara espero conscienciar-me una mica més sobre la importància de l'aplicació de les TIC dins de l'escola i de l'aula. 


Així que durant aquesta sessió hem estructurat el material i la informació que tenim per tal de ordenar-la correctament i elaborar una presentació profitosa per a tots.
 Per últim, gràcies a la valoració positiva que el mestre ens ha retornat de l’exposició realitzada anteriorment ens permet seguir la mateixa estructura per aquesta exposició.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario