IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

domingo, 18 de diciembre de 2011

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO VINT-I-U(DIJOUS 15/12/2011)

Avui amb l’Àngels hem tingut un problema tècnic ja que no funcionaven la majoria dels ordinadors de l’aula, amb aquest fet he après que treballar amb les noves tecnologies a part de tenir moltes avantatges a vegades també presenten algunes dificultats. Per això, com a futura mestra d’educació infantil dins d’aquesta societat digital és bo tenir preparat algun recurs alternatiu a l’hora de treballar les TIC amb els nens per tal de tenir alguna mena de solució a aquests problemes inesperats.

No obstant això, la mestra a continuat amb l’explicació de la matèria preparada per avui, gràcies a aquesta explicació he conegut el programa “Coreldram x4” del qual no coneixia la seva existència i he après el seu funcionament. Cal dir, que al no tenir present l’ordinador i no poder seguir tots els passos que feia la mestra a l’hora de mostrar les eines de que disposa aquest programa m’ha dificultat bastant el meu aprenentatge respecte a l’ utilització i funcionament d’aquest programa. Respecte a l’activitat plantejada per la mestra m’ha passat el mateix ja que al no poder experimentar tots els passos necessaris per treballar la fruita es dificultarà el resultat d’aquesta tasca encara que tinc apuntat tots els passos per poder realitzar-ho.
Per últim, espero que a partir d’ara desprès de practicar amb aquest programa des de casa pugui obtenir un bon  resultat de la tasca plantejada i enriquir-me molt amb les eines que ens proporciona el “Coreldram x4”. També espero que a la propera classe s’hagin solucionat els problemes amb els ordinadors per tal de treballar adequadament el temari corresponent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario