IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

martes, 1 de noviembre de 2011

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO ONÇE (DIJOUS 27/10/2011)

A la sessió d’avui amb l’Àngels hem continuat treballant amb el programa Photoshop, i per tant he anat descobrint més recursos que ens proporciona aquest programa. He treballat amb les eines que disposa per tal de modificar el fons de la imatge o algun element d’aquesta. Tots els aspectes que he utilitzat són els passos que s’han de seguir per seleccionar alguna cosa de la imatge. Gràcies a l’ajuda proporcionada per la mestra, he pogut observar els resultats de les aplicacions fetes a la imatge. Per tant, durant aquesta sessió els dubtes que m’anaven sortint me les anava solucionant la mestra al moment. Respecte aquest programa, un aspecte curiós que m’ha passat és que havia sentit parlar d’ell i sabia que existia, però mai ho havia treballat. 
A partir d’ara, m’agradaria practicar una mica més amb aquest programa per tal d’ interioritzar el seu funcionament i poder-lo utilitzar més d’una vegada. 
Per últim, comentar que gràcies a aquest treball el photoshop durant aquestes sessions, he pogut enriquir-me molt de la utilitat d’aquest per un futur. Saber modificar fotos i ressaltar alguns aspectes de la imatge que pel nostre futur com educadora infantil ens pot ser de gran utilitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario