IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

domingo, 27 de noviembre de 2011

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO DISSET (DIJOUS 24/11/2011)


Al començament de la sessió d’avui amb l’Àngels hem recordat alguns aspectes de les activitats anteriors, com per exemple la mida dels arxius la diferencies que hi ha depenent del tipus de document. La importància de què alguns documents segons el format en què es guardin es poden comprimir i altres no, per exemple el format jpg es pot comprimir i el bmp no. Aquests comentaris m’han permès recordar alguns aspectes tractats en les classes anteriors, útils per poder realitzar l’activitat plantejada.
Seguidament, l’Àngels ens ha proposat fer una activitat que ha consistit en modificar una fotografia d’uns dels retrats elaborats en una activitat anterior, això ho hem fet amb el programa photoshop,el qual ens proporciona molts recursos per poder modificar les imatges. A partir d’aquesta activitat he après a utilitzar les eines per manipular una imatge segons les meves intencions, modificant el fons, la part dreta i esquerra del rostre. A més a més, he après a elaborar un document on apareixen els tres rostres: la imatge l’original i dos tipus d’imatges amb el rostre distorsionat de diferent manera. Cal dir que durant tota aquesta sessió he après tots els passos que la mestra ens indicava per tal d'aconseguir el resultat final, per tant ha estat una classe molt enriquidora. Durant la realització de la tasca m’han anat sorgit dubtes però gràcies a l’atenció de la mestra els he pogut anar resolent.
Per últim, aquesta activitat ens serveix pel nostre futur com educadores infantils ja que a l’hora de modificar una imatge d’ algun nen podem utilitzar les eines que ens proporciona aquest programa. Tanmateix, aquesta tasca em pot ser útil com a persona quan m’interessi modificar algun aspecte d’una imatge.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario