IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

domingo, 23 de octubre de 2011

COMENTARI DE LA NOVENA SESSIÓ(DIJOUS 20/10/2011)

La sessió d’avui amb l’Àngels ha estat molt practica. M'ha agradat molt perquè s'aprèn molt més amb l’experiència de realitzar poc a poc els passos del procés. Primerament, el que he après ha estat utilitzar correctament el Photoshop i he pogut observar els diferents recursos que disposa aquest programa per treballar una imatge, és adir, amb aquest programa es pot modificar diversos aspectes de la foto seleccionada, des de la lluminositat de la imatge, fer destacar alguns colors que ens interessant de la foto, els píxels de la imatge  i fins i tot, modificar el color d’aquesta.
Posteriorment, he treballat amb el Paint, amb el qual he après que depenent del tipus d’arxiu en el que es guardi el document treballat i la selecció d'uns atributs específics, les dimensions i la mida d'aquest document poden variar. Però, si només treballes sobre el document aplicant colors o formes, les dimensions i mida d’aquest no canvia. Gràcies a la correcta explicació i indicacions de tots el passos a seguir donats per la mestra, he pogut seguir l'activitat sense cap problema ni dificultat. A més amés, després de realitzar aquesta activitat, la mestra ens ha plantejat que elaboréssim una reflexió de tot el que hem fet. Aquesta activitat plantejada la trobo molt adequada, perquè així ens obligar a fer una reflexió sobre el que hem après i treure les nostres conclusions al respecte. 
Finalment, espero que a partir de l'elaboració d’aquetes activitats pugui dominar els programes treballats, i que gràcies a la reflexió final, els meus coneixements siguin més amplis.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario