IMATGE BLOC!

IMATGE BLOC!

martes, 15 de noviembre de 2011

COMENTARI DE LA SESSIÓ NÚMERO QUINZE (DIMARTS 15/11/2011)

Avui hem tornat a treballar amb l’Anton,que durant un temps havíem estat fent classe amb l’Eduard. A la sessió d’avui hem estat treballant en grups de quatre per elaborar el nostre treball de l’exposició que hem de presentar el dimarts vinent. Durant aquesta classe l’Anton ha anat passant per tots els  grups resolent les dubtes que ens anaven sortint durant l’estructuració del nostres treballs. Concretament, el meu grup hem triat el tema de “l’ús didàctic dels blocs”. Creiem que aquest tema ens pot ser interessant presentar-ho ja que com tenim una certa experiència per haver treballat amb el bloc metareflexiu de l’assignatura aquest fet ens ajudarà a saber-ho expressar millor a partir de la nostre experiència.
Seguidament, gràcies a la lectura que ens ha facilitat el mestre ens hem pogut enriquir sobre la utilitat que tenen els blocs dins de l’aula d’educació infantil. I per tant, poder preparar aquesta informació per tal de compartir-la amb la resta de la classe durant la nostra presentació. A més a més, hem observat la utilitat que tenen aquests blocs amb la família dels alumnes de l’escola, aquest aspecte també ens ha sigut curiós per tal de comentar amb la resta de companys.
Finalment, puc dir que durant el desenvolupament d’aquesta sessió he acabat de perfilar l’ús que tenen els blocs dins de l’aula d’infantil i també m'he plantejat com poder presentat aquesta informació perquè els sigui d’interès als meus companys. El que espero aprendre a partir d’avui és poder tenir l’ocasió de treballar amb aquest blocs a l’aula d’infantil i que el proper dimarts pugui enriquir-me molt amb les presentacions dels meus companys de la mateixa manera que jo aportar noves informacions útils per ells. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario